luni, 21 aprilie 2008

Colectia experimentata nu mai are gust - Irina nu mai vrea la Primarie

Irina trage usurel o liniuta A vrut sa devina primarul Iasului. Se saturase de nedraptatile lui Nichita.. Si-a anuntat candidatura, si-a facut blog, a incercat sa se muleze precum rochiile de seara din materiale vaporoase si moi din colectia ce vorbeste de le sine, a acuzat ca, sub pretextul optimizarii traficului, primarul a inceput sa darame panourile cu o vizibilitate foarte buna, pe care le-ar putea folosi contracandidatii in campania electorala.

Acum, surpriza pe scena pilitica locala. Ieri, Irina Schrotter si-a retras candidatura la Primarie, creatoarea de moda urmind sa-l sprijine in campania electorala pe democrat-liberalul Dumitru Oprea. Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa a PD-L Iasi, motivatia oficiala fiind compatibilitatea intre electoratul creatoarei de moda si cel al actualului europarlamentar. Si-au alaturarat proiectele ca sa transforme sigur Iasul intr-o adevarata metropola a Moldovei. Inspiratie sa fie.
Nichita nu a putut fi contactat telefonic, el fiind ieri dupa amiaza prezent la emisiunea "Duminica in familie" a Mihaelei Radulescu, difuzata de Antena 1, iar Adomnitei o acuza pe Irina ca si-a negociat iesirea din cursa in schimbul unor interese imobiliare.

Niciun comentariu: